Kosárlabda: NB I/B

2023.09.28. 14:15

,,Betonbiztossá" akarják tenni a hazai pályát

A Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK csapata a békéscsabaiakat fogadja pénteken a férfi NB I/B Zöld csoport 2. fordulójában.

Kosárlabda: NB I/B

Férfi NB I/B Zöld csoport, 2. forduló

Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK – Békéscsabai KK (péntek, 18.00)

Lekli József, a Phoenix KK edzője: – Jó rajtot vettünk, ami az utóbbi 7 évben nem volt megszokott Tiszaújvárosban, örülök, hogy ezt a nehézséget meg tudtuk lépni. Viszont a hazai meccs egy ugyanolyan fontos mérkőzés, szeretnénk idén a hazai pályát ,,betonbiztossá" tenni, megóvni, lehetőleg minden meccsen nyerni. A csapat erre teljes mértékben képes, fel van készítve. A mostani ellenfél, a Békéscsaba nem rossz csapat, van három meghatározó játkosa, illetve kiegészülve rutinosabb kosarasokkal is. Azonban meg kell mutatnunk azt sebesség-különbséget, ami jellemző ránk. Több gyorsindításos kosarat kell dobnunk, nem szabad, hogy belassuljunk az ő játékukhoz. Fizikálisnak is kell lenni, mert jól használják a testi adottságaikat. Támadásban, védekezésben keménynek kell lennünk, a váltásokat megfelelően csinálni, 40 percen keresztül kontrolláltan, energikusan játszani. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában