Helyi sport

2024.04.21. 20:30

,,Azokat a taktikai dolgokat alkalmaztuk, amiben a legjobbak vagyunk"

Labdarúgás: NB III, Észak-Keleti csoport, 25. forduló

Putnok FC – Debreceni EAC 3–0 (2–0)
Putnok, 150 néző. V.: Práth (Dobos, Végh).
Putnok: Mészáros – Boros (Mrva, 84.), Váradi (Juhos, 84.), Szabó, Vattay (Gulyás, 84.), Nemes, Galacs, Lőrincz (Dobrovolszki, 84.), Pócsik, Korbély (Kovács D., 84.), Tordai. Vezetőedző: Szala Ákos. DEAC: Ratku – Korhut, Herczku, Sándor T., Papp G., Tóth D., Szabó L. (Virág, 84.), Soltész, Jankelic, Lakatos (Kónya, 69.), Lénárt (Toboy, 62.). Vezetőedző: Urbin Péter. G.: Pócsik (30., 66.), Boros (40.). Jók: az egész csapat, ill. senki.
Szala Ákos: 

– Nagyon szervezetten játszottunk. Az első gól előtt is magabiztosak voltunk, de utána nem volt kérdéses a mérkőzés kimenetele. Nagyon jól alakítottunk ki létszámelőnyös játékhelyzeteket és volt türelmünk játszani a saját játékunkat. Kevesebb volt a kapkodás és a saját magunkat előnytelen játékszituációkba kényszerítése. Azokat a taktikai dolgokat alkalmaztuk, amiben a legjobbak vagyunk. A játékosok megtöltötték tartalommal, amit elterveztünk a mai meccsre. Nagyon büszke vagyok a játékosokra, gratulálok nekik.

Urbin Péter: 

– Csalódtam saját csapatomban, sem támadásban, sem védekezésben nem tudtunk megnyerni egy párharcot sem az első félidőben. Ezzel el is dőlt a mérkőzés. A másodikban próbáltunk zárkózni, de sajnos nem sikerült, így nem maradt más hátra, mint gratulálni a Putnoknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!