Helyi sport

2024.04.14. 16:20

Gól nélküli összecsapás, de kiemelkedő volt a színvonal

Labdarúgás: NB III Észak-keleti csoport, 24. forduló

Kisvárda MG tartalék – Putnok FC 0–0
Kisvárda, 200 néző. V.: Muhari (Kovács II., Gordos).
Kisvárda tartalék: B. Ponomarenko – Kozacuk, Králik P., Rubus, Szirota, Bíró R., Ostrovka, Szikszai (Sikorszki, 78.), N. Ponomarenko (Simon M., 78.), Ésik Á. (Pongó-Dankai, 59.), Kristófi. Edző: Gerliczki Máté. Putnok: Mészáros D. – Galacs, Szabó K., Tordai, Nemes M., Dobrovolszki (Mrva, 69.), Vattay, Váradi Á., Pócsik (Kovács D., 79.), Korbély, Lőrincz A. Edző: Szala Ákos. Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.
Gerliczki Máté: – Az első félidő hatalmas iramot és rég nem látott színvonalú NB III-as mérkőzést hozott. A második félidőben emiatt, és a nagy hőségben már elfáradtak a csapatok, és az már nem volt színvonalában olyan, mint az első. A rangadónak mindenképpen megfelelt a mérkőzés képe. Nagyon-nagyon büszke vagyok a csapatra és a kollégákra, mert fantasztikusan felkészültek voltak, és egy ilyen jó gárda ellen maximálisan helytálltak.
Szala Ákos: – Azt gondolom, most már nem csak a tabellán elfoglalt helyezések, de a mai mérkőzés színvonalát látván kijelenthető, hogy nem érdemtelenül áll az első két pozícióba ezt a két csapat. Meg merem kockáztatni, hogy magasan NB III-as szint felett volt ez a mai produktum mindkét csapat részéről iramában és színvonalában. Félidőben némileg átszerveztük a játékunkat és így többet tudtunk labdát birtokolni. Gratulálok a játékosaimnak, mert nagyon fegyelmezetten játszottak és kiadták magukból a napi maximumot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!