Labdarúgás

2024.05.11. 21:24

A Mályi négyet gurított Kisgyőrben és elrontotta a polgi születésnapját

Labdarúgás: vármegyei II. osztály, Közép csoport, 26. forduló

Fotó: Batori Peter

Kisgyőr – Mályi   0–4 (0–2)

Kisgyőr, 50 néző. V.: Kujbus (Sántha, Bense).

Kisgyőr:  Prodán – Vadász (Sós), Kis K., Kolompár Miklós, Kolompár Mihály, Lakatos K., Merucza B., Rafael (Rontó R.), Merucza J., Rontó G. (Kis Z.), Petruska. Elnök: Varga Gábor. Mályi: Gombaszögi – Petruska (Csík), Lőrincz, Merucza A., Szmicsek, Szabó G., Leczó, Szűcs (Barna Á.), Stumpf E., Puskás, Gantner. Edző: Puskás Tibor. G.: Szabó G., Merucza A., Stumpf E., Barna Á. Kiállítva:  Merucza B. (39.), ill. Szabó G. (77.). Jók: az egész csapat, ill. mindenki.

Lakatos Krisztián csapatkapitány: – Sajnálom, hogy elrontottuk a polgármester úr születésnapját. Küzdöttünk, nem játszottunk rosszul, de az emberhátrány megpecsételte a sorsunkat. Megyünk tovább, készülünk a következő meccsre. Gratulálok a vendégeknek, további sok sikert nekik. 

Puskás Tibor: – A rossz előjelek ellenére maximálisan betartottuk a megbeszélteket. Utána kicsit kiengedtünk, de a győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben. További sok sikert a jól játszó hazai csapatnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában