Vízilabda

2024.05.12. 18:15

Készültek ,,valamire", mégis ,,azzal" kaptak ki

Fotó: MARTOM LENART

Vízilabda: OB I

Férfi vízilabda OB I, rájátszás a 9. helyért, 1. mérkőzés

Digi-Eger – PannErgy-Miskolci VLC 11-7 (3-3, 3-2, 3-1, 2-1)

Eger, 150 néző. V.: Berki, Pásztor.

Digi-Eger: Krémer – Biros S. 3, Sári, Szalai, Spitz, Murisic 4, Krijestorac 4. Csere: Rádli, Sudár, Dóczi, Domokos, Molnár, Mészáros, Borbély. Vezetőedző: Biros Péter.

PannErgy-MVLC: Moravcsik – Krasznai 1, Tanczer 1, Nagy N. 1, Dubinák 2, Hegedűs 2, Várkonyi. Csere: Smitula, Oltean, Bikki-Petró, Pásztor II., Varga, Hok. Vezetőedző: Popovics Miklós.

Gól/emberelőnyből: 4/10, ill. 3/15.

Gól/ötméteresből: 1/2, ill. 0.

Biros Péter: – Élvezetes, jó mérkőzést játszottunk. Jó védekezéssel, és jó kapusteljesítménnyel. Ugyanakkor nem mehetek el szó nélkül a bosszantó hibáink mellett sem, ami leginkább támadásainknál fordult elő. Ma még örülhetünk a győzelemnek, de aztán készülünk a miskolci összecsapásra, mert ott is szeretnénk nyerni. Köszönjük a szurkolóink támogatását.

Popovics Miklós: – Gratulálok az Egernek, mert hiába készültünk, azzal vertek meg bennünket, amire számítottunk. Murisic és Krijestorac játékára nagyon készültünk, hiába. Ezen kívül borzalmasan használtuk ki az emberelőnyeinket. Megérdemelten nyertek a hazaiak, de a visszavágón mindent megteszünk a győzelemért.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1-0, a Digi-Eger javára.

A második meccset szerdán 19 órától rendezik Miskolcon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában