Jégkorong

2024.06.07. 14:00

Egy focicsapatra való játékos távozik

Szerződésük lejárta után több játékos is távozik a DVTK Jegesmedvék csapatától – közölte pénteken a klub.

A 2024/2025-ös szezonban nem lesz a DVTK Jegesmedvék keretének tagja Gianluca Esteves, Valentin Razumnyak, Yegor Razumnyak, Justin Bean, Dillon Hill, Travis Verveda, Pecsét Bálint, Janis Voris, Gratzl Gellért, Fazakas Erik és Páterka Bence.

A márciusban lezárult szezont követően kiértékelték a csapat teljesítményét, minden játékossal és képviselőjükkel átbeszélték a tapasztalatokat és a következő szezonról szóló terveket. 13 szerződéshosszabbítást már hivatalosan is bejelentettek. Viszont volt, akinél ők döntöttünk úgy, hogy nem ajánlanak újabb szerződést, továbbá voltak akik más fronton akarják kipróbálni magukat. A keretüket új magyar és külföldi játékosok érkezésével frissítik, jelenleg is folynak a tárgyalások a kiszemeltekkel, a következő napokban pedig várhatóan új játékosok érkezéséről számolhatnak be.

Jelenleg szerződéssel rendelkező játékosok a 2024/2025-ös szezonra: Miskolczi Márk, Vojtkó Mátyás, Lövei Dávid, Szirányi Bence, Szalay Boldizsár, Alexander Shkrabov, Simon Szathmáry, Tomás Vosvrda, Praták Dávid, Csíki Hunor, David Bartos, Vladislav Kuleshov, Farkas Márton.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában