Labdarúgás

2024.06.08. 17:35

Ificsapat vert meg felnőtt „bandát”

Köszönethalmaz Hernádnémetiben és Szikszón.

Labdarúgás, vármegyei II. osztály, Észak csoport, 26. forduló

Hernádnémeti – Szikszó    2–3 (1–1)
Hernádnémeti, 150 néző. V.: Soltész I. (Gyüre, Fercsák).

Hernádnémeti: Magyar M. (Csontos) – Smidt, Berta (Gyurgyánszki), Dobos D., Szendrei (Koppány), Pálinkás (Horváth D.), Dobos G. (Gyöngyösi), Lipták (Nagy L.), Orosz A., Lakatos, Orosz T. Edző: Kertész Gábor.    

Szikszó: Czimbalmos P. – Horváth L., Szalánczi (Csáki), Horváth G., Roha (Hallgató), Cservenyák, Varga, Szajkó (Nánási B.), Ortó, Kópé (Balogh L.), Nánási J. (Varga Zs.). Edző: Ártim Csaba.

G.: Berta, Gyöngyösi (11-esből), ill. Ortó, Szajkó, Szalánczi. 

Jók: Horváth, Lipták, Dobos D., illetve az egész csapat.

Kertész Gábor: – Mielőtt a meccsről beszélnék: köszönet az önkormányzatunknak és támogatóinknak, hogy egy újabb szezont tudtunk problémamentesen befejezni. A meccsről? Egy ifi csapat megvert minket, ami nem is lenne baj, de nem tudom együttesem honnan szedi ezt az ej ráérünk arra még stílust? Gratulálok Szikszónak a győzelemhez és jó játékvezetés. Isten éltesse a 100 éves egyesületünket.

Ártim Csaba: – Az utolsó fordulóban elértük céljainkat. Köszönetet szeretnénk mondani támogatóinknak, lelkes és kitartó szurkolóinknak, játékosoknak és a kollégáknak. A jövőben több sikert kívánok a Szikszó FC felnőtt csapatának. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában