Labdarúgás

2024.07.12. 14:30

A DVTK most az FTC-től vett kölcsön

A nyári átigazolási szezonban a negyedik játékost vette kölcsön, a DVTK labdarúgócsapata.

Varga Zétény (elől, fehérben) a tavalyi évadban az NB II-es Soroksár SC-ben 23 bajnokin 4 gólt szerzett

Fotó: Koncz Márton

A Diósgyőri VTK NB I-es együttesének a bejelentése szerint a 18 éves, magyar utánpótlás válogatott, Varga Zétény a Ferencvárosi TC-től egy évre, kölcsönbe érkezik a piros-fehérekhez. A diósgyőri klub a szélső támadóval kapcsolatban nem közölte, hogy egy év után opciója lenne a fiatal labdarúgó játékjogának végleges megszerzésére, és jelen állás szerint az új fiúnak a jövő nyáron vissza kell térnie a fővárosi csapathoz.

A DVTK első csapatának keretéhez eddig csak kölcsönjátékosok érkeztek, a montenegrói, szerb támadó Marko Rakonjac az orosz Lokomotiv Moszkvától, a szerb védő, Uros Drezgic az orosz Rubin Kazantól, a fiatal támadó, Huszár Marcell pedig az ETO FC Győrtől jött, 1 évre kölcsönbe. 

Rajtuk kívül a DVTK-val edz, de szerződése még nincsen a klubbal a horvát kapusnak, Karlo Senticnek, a bosnyák, szerb védőnek, Sinisa Sanicaninnak, és a marokkói, spanyol támadónak, Mohammed Rharsallának. Utóbbi két játékos a múlt hét hétfőtől szabadon igazolható, de ennek ellenére még nem szerződtette őket a Diósgyőr. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában