Labdarúgás

2024.07.04. 18:18

DVTK: Edomwonyi büntette a kolozsvári diákokat

A nigériai csatár góljaival nyerte meg első ausztriai felkészülési meccsét a DVTK.

Edomwonyi szerezte a DVTK mindkét találatát

Fotó: Szabó Miklós

A Diósgyőri VTK labdarúgócsapata, a július végi bajnoki rajtra készülve, hétfőn Ausztriába, edzőtáborba utazott, ahol lejátszotta első meccsét. A piros-fehérek a román élvonalban szereplő kolozsvári egyetemisták ellen léptek pályára csütörtökön délután. 
A DVTK 25 fős keretéből többen kihagyták a meccset Danilovic, Derényi, Klimovich, Vallejo, Jurek, Acolatse, Kampetsis és Huszár sem jutott szóhoz. 
A DVTK a következő edzőmeccsét a jövő héten kedden szeretné játszani, ám mivel a cseh Slavia Praha lemondta a fellépést, így a diósgyőri együttes ellenfelének kiléte még nem ismert. 
Universitatea Cluj (román) – Diósgyőri VTK 0-2 (0-0)
Bad Wimsbach-Neydharting, 50 néző. V.: Greinecker (Basic, Kaiblinger).
Universitatea Cluj: Gorcea (Kis, 80.) – Oancea, Thalisson, Mitrea, Stefan – Simion – Suciu, Codrea, Bota, Sfait – Baciu (Opres, 56.). Vezetőedző: Ovidiu Sabau.
DVTK: Odyntsov (Sentic, 62.) – Gera, Szatmári, Lund, Bárdos (Chorbadzhyski, 62.) – Holdampf, Komlósi (Ferencsik B., 62.), Rharsalla (Fekete V., 71.) – Bényei, Rakonjac (Edomwonyi, 71.), Pozeg Vancas (Feuillassier, 62.). Vezetőedző: Vladimir Radenkovic.
Gólszerző: Edomwonyi (86., 87. - az elsőt 11-esből).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában