Labdarúgás

2024.07.11. 09:32

Elmaradt az Újváros edzőmeccse

Létszám problémák miatt mondták le a Békéscsaba 1912 Előre elleni felkészülési találkozót.

A Termálfürdő FC Tiszaújváros (kékben) szerdai meccse elmaradt

Fotó: Vajda János

Szerdán 17.00-tól a labdarúgó NB III 2024/25-ös évadjának július végi bajnoki rajtjára készülő Termálfürdő FC Tiszaújváros csapata hazai környezetben, az NB II-es Békéscsaba 1912 Előre ellen játszotta volna az évad második edzőmeccsét, amely az első hazai találkozójuk lett volna. A találkozót azonban az újvárosiak lemondták, arról értesítették a csabai együttest, hogy nem tudnak kiállni, létszám problémák miatt.
A Termálfürdő FC Tiszaújváros múlt szombati, a Gesztely FC Sport-Bau elleni, idegenbeli 6-0-s győzelme során csak 17 újvárosi labdarúgó lépett pályára, és mivel közöttük próbajátékosok is voltak, és azóta a sérültjeik száma is gyarapodott, úgy döntöttek, hogy törlik a programjukból a Békéscsaba 1912 Előre elleni meccset. 
Az újvárosiak következő mérkőzésüket ezen a héten szombaton, 10.00-ra, az NB III-as DVTK tartalék F4R ellen kötötték le, és reményeik szerint erre a meccsre létszámban már meglesznek, és tudják fogadni a piros-fehér gárdát. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában