Futsal

2024.07.22. 12:00

Kettő vármegyei lesz a küzdelemsorozatban

A férfi futsal NB II-ben (is) lezárult a nevezési határidő, így kiderült, hogy mely klubok indulnak a 2024/2025-ös szezonban.

A 20 együttes közül egy kivételével mindenki élt a nevezési jogával, így biztosan teljes lesz a mezőny. Az egyetlen alakulat, amely nem lesz az indulók között, az a Haladás második csapata, ők erre a szezonra nem neveztek. De amennyiben az UTE valóban az élvonalban indul, úgy még egy hely felszabadul. A szabályok szerint elsőként a a legjobb fel nem jutó harmadosztályú együttest kérik fel. Ez jelen esetben a Csömör KSK, akik az osztályozón véreztek el. A következő a legjobb NB II-es kieső, az pedig a Gyöngyös, így nekik nyílhat esély a bennmaradásra.
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyét két együttes képviseli majd, az évek óta ,,itt" szereplő MEAFC-Miskolc, valamint az osztályozót sikeresen megvívó Parasznya SE. A nevezett együttesek (a csapatok majd két csoportban – Keleti csoport/Nyugati csoport – küzdenek majd meg a helyezésekért): Nagykanizsai FC, ELTE-BEAC, UTE, PTE-PEAC, Dunaújváros Futsal, Mad Dogs-Viadukt SE, Tihanyi FC, Maglódi TC, Tiszaföldvár SE, Kincsem Lovaspark Futsal, Rubeola FC, Airnergy FC, MEAFC-Miskolc, VS Dunakeszi, Csenger Futsal, Nyírség SC, Sárbogárd SE, Tolna-Mözs, Parasznya SE, NNC Frogsz Lajosmizse.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában