Programajánló

2024.07.19. 15:00

Minisprint és piknik Bózsván

A zempléni településen minden a raliról szól ezen a hétvégén.

Marosréti Ervin

Közel hatvan páros döntött úgy, hogy megméretteti magát

A kánikulai hőség ellenére is közel hatvan páros döntött úgy, hogy megméretteti magát a Mini Racing Challenge következő futamán. Az amatőr sorozat során az előttünk álló hétvégén rendezik az egyetlen olyan futamot, amely vegyes burkolaton zajlik. A Bózsva és Kishuta közötti szakasz több mint hatvan százaléka murva, a többi értelemszerűen aszfalt. A több mint három és fél kilométeres pályát mindkét irányban három-három alkalommal teljesíti a mezőny, a hat gyorsasági után hirdetnek majd győztest.
 

A Bózsva Minisprint programja szombaton az adminisztratív és a technikai átvételekkel kezdődik, ezzel párhuzamosan pedig a versenyzőknek mindkét irányban lehetőségük nyílik a pályabejárásra. Vasárnap az első szakasz reggel nyolc órakor rajtol, a díjkiosztót a tervek szerint este hat órakor tarják a bózsvai faluházban.


 

 


Piknik is lesz

A futamhoz kapcsolódva a nagy hagyományokkal rendelkező Rally Pikniket is megtartják a zempléni faluban. Vasárnap a közönségtalálkozó keretében legendás magyar rali versenyzőkkel találkozhatnak az érdeklődők, de lesz autómustra és versenyautó kiállítás is. Emellett minden olyan programelem megtalálható lesz, amely az elmúlt bő egy évtizedben ismertté tette a bózsvai pikniket.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában