Labdarúgás

2024.07.10. 20:00

Semleges pályán ,,próbáztak", ismerős arc is küzdőtérre lépett

Szerdán harmadik nyári felkészülési találkozóját vívta meg a Kolorcity Kazincbarcika SC NB II-es labdarúgó csapata.

A sárga-kékek az Eger (1-0), valamint az élvonalbeli Debreceni VSC (3-3) elleni csata után ezúttal Szlovákiában léptek gyepre, Tőketerebesen az MFK Zemplín Michalovce volt a rivális. Azért került sor a meccsre semleges pályán, mert a nagymihályiaknál rekonstrukciót végeznek a stadionjukban.

MFK Zemplín Michalovce (szlovák) – Kolorcity Kazincbarcika SC 1–0 (0–0)

Kolorcity Kazincbarcika SC: Fadgyas (Bánhegyi, 46.) – Ternován (Balázsi, 46.), Bacsa B., Szujó (Polgár, 71.), Süttő (Demeter, 60.) – Lucas (Csatári, 46.), Kártik (Varga, 46.), Pintér (Szamosi, 71.) – Ádám F. (Kurdics, 60.), Szabó M. (Katona, 60.), Pethő (Fejes, 60.). Vezetőedző: Erős Gábor.

Gólszerző: van Kessel (65.).

Szerepelt a vendégeknél a hét elején próbajátékra érkezett Polgár Kristóf (legutóbb Gyirmót FC, ám előtte Diósgyőrben is futballozott), aki nagy valószínűséggel a KBSC-nél folytatja a pályafutását.

A tervek szerint szombaton az ugyancsak második vonalbeli Kisvárda MG lesz a Kolorcity Kazincbarcika ellenfele, 11 órától a Kolorcity Arénában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában