Labdarúgás

2024.08.26. 22:27

A DVTK volt az utolsó csapata a most visszavonuló válogatottnak

Immár biztos: Koman Vladimir (pirosban) nem futballozik tovább

Fotó: Veres Viktor

Bejelentette visszavonulását Koman Vladimir. A támadó középpályásnak a legutolsó csapata a DVTK volt. A tavaly nyáron a labdarúgó NB II-ből feljutott piros-fehér gárda már nem tartott igényt a szolgálataira, és egy éve nem volt csapata a most 35 éves sportembernek. 
Koman Vladimir 36 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, és ezeken összesen 7 gólt szerzett. Érdekesség, hogy hazai élvonalban is pont ennyi meccset játszott, amelyeken 3 gólt szerzett, 2015. február 28-a és 2016. április 20-a között, és a DVTK-n kívül más csapatban nem szerepelt az NB I-ben. 
Voli ezzel a hétfői esti facebook bejegyzéssel zárta le pályafutását:
,,Kedves Barátaim! Eljött az ideje, hogy 20 év után búcsút vegyek a Profi Labdarúgástól. Volt szerencsém a legmagasabb szinten versenyezni. Sok dolgot és lehetőséget adott az életemben. Szeretnék köszönetet mondani a Családomnak, Édesapámnak a mennyben, aki megismertette velem ezt a gyönyörű játékot, Barátaimnak és mindenkinek, akik támogattak és végigkísértek ezen az úton! Most új oldalt kezdek az életemben, megpróbálva folytatni a Sikert!”
(Koman Vladimir édesapja tavaly szeptemberben, 59 évesen hunyt el.)

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában