Helyi sport

2024.08.18. 20:30

,,A kiállítás után mindenki megtett mindent, hogy tudjunk egalizálni"

Labdarúgás: NB III, Észak-keleti csoport, 4. forduló

Mátészalkai MTK – Termálfürdő FC Tiszaújváros 1–1 (0–0)
Mátészalka, 300 néző. V.: Nyekita (Vargha, Ferencz).
Mátészalka: Szilágyi – Bodó L., Bodó G., Hudák, Molnár M. (Sztaroszta, 76.), Fenyőfalvi (Gergely, 76.), Sárosi, Torkos, Rózsa, Gyurján (Tangel, 88.), Kristófi (Toldi, 62.). Vezetőedző: Sándor Tamás. Tiszaújváros: Czinanó – Ivánka, Bencsík (Tóth Zs., 85.), Rajsli (Kollár, 61.), Butor (Lehóczki, 89.), Vitelki B., Bökönyi, Papp F., Lőrincz P., Skripek, Nagy D. Vezetőedző: Vitelki Zoltán. G.: Bodó L. (81.), ill. Nagy D. (11-esből, 87.). Kiállítva: Kollár (71.). Jók: az egész csapat, ill. Czinanó, Ivánka, Bökönyi, Nagy D.
Sándor Tamás: – Ahonnan kezdtük, nem gondoltam volna, hogy így fogjuk tudni irányítani a meccset a Tiszaújváros ellen. Több volt ebben a mérkőzésben, sajnos a vezetésünket a végén a nem tudtuk megtartani.
Vitelki Zoltán: – A kiállításig úgy éreztem, hogy tudtuk kontrollálni a mérkőzést, bár sok helyzetet nem nagyon tudtunk kidolgozni. A kiállítás után viszont mindenki megtett mindent, hogy tudjunk egalizálni. 10 emberrel, hátrányból mentettünk egy pontot, ami azért közelebb áll a valósághoz, mint a vereség!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában