Helyi sport

2024.08.18. 15:43

,,Az első félidei játékunk és a második félidő eleje nagyon közel van ahhoz a szinthez, amit mi tudunk képviselni"

Labdarúgás: NB III, Észak-Keleti csoport, 4. forduló:

Nyíregyháza Spartacus FC tartalék – Putnok FC 3–4 (0–2)


 

Nyíregyháza, 150 néző. V.: Tóth T. (Szabó F., Kovács Z.).


 

Nyíregyháza: Harman – Savanya (Selmeci, 80.), Czimer-Nyitrai (Kalán, 86.), Rjaskó, Horváth, Katkó, Forgó (Harmat, 86.), Milencovici, Daróczi, Pataki, Cseh (Varga, 46.). Vezetőedző: Török László. Putnok FC: Pápai – Végső, Galacs (Korbély, 55.), Lőrincz, Bán (Tóth L., 68.), Pócsik (Mrva, 68.), Tordai, Boros, Máris, Kercsó (Csiki, 89.), Nemes. Vezetőedző: Szala Ákos. G.: Savanya (53.), Pataki (66.), Varga B. (71.), ill. Lőrincz (37.), Savanya (öngól, 45+1.), Bán (47.), Boros (92.). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.


 

Török László: – A regnáló bajnok és ki merem jelenteni, hogy az idei kiírás legnagyobb esélyesével találkoztunk. Az első félidőben osztálykülönbség mutatkozott a Putnok javára. Fordulás után aztán a megbeszéltek szerint futballoztunk és eltüntettük a különbséget, mert bátran felvállaltuk az egy az egy elleni párharcokat és az agresszív támadójátékot. Sajnos, végén nagy hibát követtünk el, így elmaradt a bravúros döntetlen. Ennek ellenére nagy gratuláció jár a srácoknak. A Putnoknak pedig további jó menetelést kívánok.


 

Szala Ákos: –  Az első félidőben jól alkalmaztuk a sémáinkat és nagyon fegyelmezetten játszottunk. Az elmúlt hetek kevésbé eredményes játéka után a három gólos vezetésünk tudatában túlzottan megnyugodtunk. Ez benne van a fociban. Az viszont nincs, hogy tálcán kínáljuk fel az ellenfélnek a lehetőségeket és visszahozzuk őket a mérkőzésbe. Tudunk ebből tanulni, rossz zónákba vesztettünk labdákat. Az első félidei játékunk és a második félidő eleje nagyon közel van ahhoz a szinthez, amit mi tudunk képviselni. Azért is van nagyon erős csapatunk, mert tudtunk reagálni 3-3-nál és rá tudtuk rúgni a győztes gólt. Ez hatalmas fegyvertény. Gratulálok játékosaimnak a győzelemhez.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában