Helyi sport

2024.08.18. 17:15

,,Az elmúlt hetek dinamikája ezúttal hiányzott belőlünk" -képekkel

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Labdarúgás, NB III: Észak-keleti csoport, 4. forduló

Diósgyőri VTK tartalék F4R – Bacsó Beton-Cigánd SE 1–4 (1–2)
Diósgyőr, 300 néző. V.: Sándor Cs. (Vilmányi, Urbán).
DVTK tartalék F4R: Dojcsák – Osikov, Kiss B., Komlósi, M. Zrnic, Jurek (Sáreczki, 75.), Kiss L. (Kovalenko, 59.), Karnitskiy (Ferencsik S., 75.), Benkő, Vincze D. (Herbák M., 59.), Fekete V. (Furdetskyi, 79.). Vezetőedző: Vincze Richárd. Bacsó Beton-Cigánd SE: Somogyi M. – Szücs D., Nikic, Kőrizs (Veres Z., 72.), Misák S. (Juhász M., 72.), Silling (Kelemen, 72.), Motkó (Honchar, 62.), Tóth M., Kovács N. (Antic, 48.), Vass, Sikorszki. Vezetőedző: Igor Bogdanovic. G.: Fekete V. (11-esből, 41.), ill. Kőrizs (24.), Kovács N. (25.), Nikic (81.), Juhász M. (84.). Kiállítva: Kiss B. (90+2.). Jók: Benkő, ill. az egész csapat.
Vincze Richárd: – Vannak alapelveink, amelytől ha eltérünk, akkor a futball mindent elvesz tőlünk. Így történt ezen a napon is. Jól kezdtük a meccset, az első negyed órában három óriási helyzetünk volt. Ezután viszont egy percen belül két gólt ajándékoztunk az ellenfélnek. A szünet előtt közelebb jöttünk a Cigándhoz, a fordulás után azonban belementünk az ellenfél stílusába, emiatt alig alakult ki folyamatos játék. Az elmúlt hetek dinamikája ezúttal hiányzott belőlünk. Nagyon sokat kell tanulnunk a játék íratlan szabályairól is, mert nem veszíthetjük el a fejünket az ellenfél provokatív és időhúzó magatartása miatt.
Igor Bogdanovic: – Boldog vagyok, nem csak az eredmény miatt, a mutatott játék miatt, a fiúk hozzáállása miatt, a fiúk együttléte miatt. Öröm volt látni, hogy együtt harcolnak egymásért, a csapatért, a Cigánd SE-ért. Nem szabad itt megállni, még többet, és tovább kell dolgozni, és ezen az úton maradni. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában