Labdarúgás

2024.08.28. 19:27

Fordítás a Tiszaújváros meccsén

A labdarúgó NB III Észak-keleti csoportjában hétközi fordulót rendeztek.

Nagy Dávid is betalált a meccsen

Fotó: TFCT

Labdarúgó NB III Észak-keleti, 5. forduló

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Nyíregyháza SFC tartalék 2-1 (0-0)
Tiszaújváros, 200 néző. V.: Práth (Pálinkás, Dudás).
Termálfürdő FC Tiszaújváros: Czinanó – Butor (Tóth Zs., 67.), Vitelki B. (Rajsli, 58.), Farkas M., Tóth S., Bökönyi (Varjas L., 67.), Papp, Lőrincz, Nagy D. (Bencsík, 85.), Ivánka, Skripek. Edző: Vitelki Zoltán.
Nyíregyháza SFC tartalék: Harman – Selmeci (Forgó, 77.), Katkó, Pataki, Bertók, Horváth K., Savanya (Cseh, 73.), Milencovici (Harmat, 73.), Oláh B. (Bodnár, 86.), Pinte (Czimer-Nyitrai, 86.), Rjaskó. Edző: Török László.
Gólszerző: Papp (68.), Nagy D. (84.), ill. Oláh B. (48.). 
Jók: az egész csapat, ill. senki.
Vitelki Zoltán: Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a csapat. Nagy dolgot vittünk véghez, hogy tudtunk fordítani egy nem is akármilyen összeállításban pályára lépő Nyíregyháza ellen. Reméljük, hogy ez a győzelem nagy lökést ad a következő mérkőzésekre.
Török László: Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, egy párharcot sem nyertünk meg. Az elmúlt öt fordulóban most álltunk fel a legerősebb összeállításban, de én szégyellem magam a játékosok helyett. Igaz, hogy kínkeservesen megszereztük a vezetést, de az ellenfél az utolsó percig hitt a fordításban, és teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában