Labdarúgó NB III

2024.08.11. 19:27

Fordítás az Újváros meccsén

A labdarúgó NB III Észak-keleti csoportjának 3. fordulójában, vasárnap Termálfürdő FC Tiszaújváros – Sényő FC Selyem-Ber meccset is rendeztek.

Bökönyi (kékben jobbról a második) gólt szerzett a meccsen

Fotó: Magánarchívum

Labdarúgó NB III Észak-keleti csoport, 3. forduló

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Sényő FC Selyem-Ber 1-2 (1-0)
Tiszaújváros, 200 néző. V.: Németh G. (Tőkés, Jakab B.). 
Termálfürdő FC Tiszaújváros: Czinanó – Rajsli (Nagy D. 61.), Butor, Vitelki B. (Tóth Zs., 84.), Farkas M., Tóth S., Bökönyi (Kollár, 84.), Papp, Lőrincz, Ivánka, Skripek. Edző: Vitelki Zoltán.
Sényő FC Selyem-Ber: Talián – Kozák (Marton L., 29., Virág K., 53.), Erdei, Csáki (Vámos, 81.), Farkas M., Schmidt, Szokol, Varga D., Ur, Orosz, Szopkó (Klepács, 46.). Edző: Kapacina Valer. 
Gólszerző: Bökönyi (23.), ill. Schmidt (60.), Varga D. (85.).
Kiállítva: Tóth S. (67.).
Jók: Ivánka, ill. Orosz, Erdei, Varga D., Csáki, Virág K.
Vitelki Zoltán: – Az első félidőben jól és hatékonyan játszottunk, nem mutatott semmi jel arra, hogy ez a 3 pont ma nem a mienk lesz. Azonban nagyon komoly védekezési hibákat követtünk el a második félidőben, amitől az ellenfél vissza tudott jönni a meccsbe. Amikor tudunk vezetni, akkor kell könyörtelenül kihasználni az adódó lehetőségeket, és nem szabad hagyni, hogy a másik csapat magára találjon. Ez a lehetőségünk megvolt ma, de nem tudtunk élni vele.
Kapacina Valer: – Első félidőben hoztuk szokásos álmos játékunkat, ekkor jobb volt a Tiszaújváros. Második félidőben rendszert váltottunk és ez jól működött, ennek köszönhetően tudtuk megfordítani a meccset. Egy igazi adok-kapok mérkőzés volt amiből mi jöttünk ki jobban.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában