Labdarúgó NB III

2024.08.11. 19:33

Hazai pályán másodszor sem tudott győzni a bajnok

A labdarúgó NB III Észak-keleti csoport 3. fordulójában vasárnap Putnok FC – Mátészalkai MTK meccset is rendeztek.

Labdarúgó NB III Észak-keleti csoport, 3. forduló

Putnok FC – Mátészalkai MTK 0-0
Putnok, 300 néző. V.: Práth (Volentics, Mózsa).
Putnok FC: Pápai – Mrva (Végső, 78.), Tóth L., Galacs (Jónyer, 78.), Lőrincz, Pócs, Korbély (Kercsó, 65.), Tordai (Csiki, 70.), Boros, Máris (Halácsi, 65.), Nemes. Edző. Szala Ákos.
Mátészalkai MTK: Szilágyi – Bodó, Sárosi (Sztaroszta, 92.), Kristófi (Tangel, 61.), Fenyőfalvi, Molnár M., Hudák, Bodó, Torkos, Gyurján (Gergely M., 80.), Rózsa S. Edző: Sándor Tamás.
Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. 
Szala Ákos: – A mai meccsen már kezdett időszakosan hasonlítani labdás játékban a tempónk ahhoz, amit elképzelünk. Sok-sok helyzetet, ziccert alakítottunk ki, de ezek kimaradtak. Nem tudom elmarasztalni a játékosokat a hozzáállásért, mert mindent megtettek az újabb győzelemért. Nehéz elfogadni egy ilyen meccs után, ahol ennyire tudtunk dominálni, és ennyi helyzetet kialakítani, hogy nem nyerünk. Javul a játékunk folyamatosan, fordulóról-fordulóra, a hibákat pedig javítjuk. Várjuk a jövő heti új lehetőséget, ahol számot adhatunk újra a tudásunkról.
Sándor Tamás: – Úgy gondolom, hogy nagy bravúrt hajtottunk végre azzal, hogy a tavalyi bajnok otthonából 1 ponttal távozunk. Az első félidő alapján a Putnok megnyerhette volna a meccset, mert a védekezésünk nem volt tökéletes, de ezt a szünetben átbeszéltük. A második félidő alapján a győzelmet is megszerezhettük volna, ha a kapu előtt nem vagyunk gyámoltalanok. Jó csapat Putnok, sok sikert kívánok nekik.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában