Labdarúgó NB III

2024.08.11. 19:30

Most sem nyert a tavalyi ezüstérmes

A labdarúgó NB III Észak-keleti csoportjának 3. fordulójában vasárnap Bacsó Beton-Cigánd SE – Facultas-Tiszafüredi VSE meccset is rendeztek.

Labdarúgó NB III Észak-keleti csoport, 3. forduló

Bacsó Beton-Cigánd SE – Facultas-Tiszafüredi VSE 1-2 (0-1)
Cigánd, 300 néző. V.: Takács Á. (Benkő, Szilágyi).
Bacsó Beton-Cigánd SE: Somogyi – Szűcs D., Nikic (Misák, 65.), Honchar (Horváth Z., 65.), Kőrizs (Veres, 83.), Tóth G., Girdán (Antic, 65.), Tóth M., Vass, Sikorszki, Kelemen G. (Silling, 65.). Edző: Igor Bogdanovic.
Facultas-Tiszafüredi VSE: Lisztes – Barzsó, Bényei, Kovács D. (Ballók, 84.), Aranyos, Pap, Mácsai (Dibusz, 89.), Pataki, Engel (Karmacsi, 46.), Kalmár (Tremcsényi, 64.), Kiss H. Edző: Dorcsák Zoltán.
Gólszerző: Horváth Z. (77. - 11-esből), ill. Kalmár (39.), Barzsó (55.).
Kiállítva: Tóth G. (65.).
Jók: senki, ill. az egész csapat.
Igor Bogdanovic: – A mai mérkőzésen a foci törvénye érvényesült, a rengeteg kihagyott helyzet megbosszulta magát. Gratulálok a Tiszafürednek, megérdemelten győztek.
Dorcsák Zoltán: – Ilyen a futball… A Cigánd megérdemelte volna az 1 pontot, de az is biztos, hogy jól kezdtük a meccset, ellenfelünk a hibáinkból élt, jutott el helyzetekig, ám ezeket kihagyták. Ez a Cigándnál megbosszulta magát, mi pedig jól sáfárkodtunk a lehetőségeinkkel. Sokat tettünk azért, hogy sikeresek legyünk a mai napon.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában