Helyi sport

2024.08.31. 09:00

,,Nem szabad ajtóstul rohannunk a házba, egy jól megkomponált stratégiával kívánunk belemenni a mérkőzésbe"

Labdarúgás, NB II: 6. forduló


 

Opus Tigáz Tatabánya – Kolorcity Kazincbarcika SC (Tatabánya, vasárnap, 16.00)


 

Erős Gábor, a KBSC vezetőedzője: - A mögöttünk hagyott két mérkőzésen hat pontot szereztünk, ami elsősorban a játékosok munkájának az eredménye. A múlt vasárnap, hazai pályán a Gyirmótot vertük meg hazai környezetben, a Fortuna ezúttal a mi kezünket fogta. Ellenfelünknek is voltak lehetőségei, el kell ismerni, hogy ha 0-1-nél a Gyirmót legalább egyet értékesít a két-három helyzetéből, akkor nem biztos, hogy vissza tudtunk volna kapaszkodni, és nyerni tudunk. A csapat erejét mutatja, hogy fordítani volt képes, a vendégek kiállítása után fokozni tudtuk a nyomást. Ezúttal az újonc Tatabányához látogatunk, amely egy szervezett csapat. Legyőztek eddig két olyan csapatot, a Szegedet, és a Vasast, amelyek a bajnokság végén minden bizonnyal a tabella első harmadában lesznek, viszont a legutóbbi eredményük, hogy otthon kikaptak a Budafoktól, meglepett. Nem érdemtelenül kerültek fel az NB II-be, a holtidényben minőségi futballistákkal erősítettek. Edzőjüket, Gyürki Gergelyt jól ismerem, biztos vagyok abban, hogy a lehető legalaposabban fel fogja készíteni csapatát ellenünk. Fegyelmezett játékra lesz szükség a részünkről, nem szabad ajtóstól rohannunk a házba, egy jól megkomponált stratégiával kívánunk belemenni a mérkőzésbe, ismét megvillantva az erősségeinket.    


 

A Barcikában Gante korábbi szalagszakadása miatt vélhetően csak a szezon második felében lesz bevethető, míg Pethő a legutóbbi összecsapáson sérült meg, így 1-2 hét kihagyás vár rá. 


 

A KBSC várható kezdőcsapata: Fadgyas – Ternován, Debreceni, Polgár, Demeter – Bódi, Varga J., Kártik, Lucas – Szabó M., Herjeczki (Katona). 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában