Labdarúgás

2 órája

DVTK: többet várt az estétől az újpesti edző, a diósgyőri pedig büszke

A két csapat szakvezetője értékelt az Újpest – Diósgyőr labdarúgó mérkőzés után.

Vladimir Radenkovic

Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport

A labdarúgó NB I 7. fordulójában lejátszott Újpest FC – Diósgyőri VTK (0-0) mérkőzés után nyilatkozott a két csapat vezetőedzője.

Bartosz Grzelak (Újpest FC): – A DVTK-nak olyan edzője van, aki kitűnően szervezi meg a védelmet, ha nem tévedek ez a harmadik olyan találkozójuk volt, amit gól nélkül hoztak le. Azt is látni kell, hogy aki idejön hozzánk, az visszahúzódik a kapuja elé, kivívtuk ezt respektet magunknak. A meccsen mindkét csapat részéről láttunk gólszerzési lehetőségeket, mindkét csapatnak akadt helyzete, de mi csalódottan hagytuk el a pályát. A ma estétől többet vártunk, nem találtunk el azt a gördülékeny játékot, amit szerettünk volna, ezért 0-0 lett az eredmény. 

Vladimir Radenkovic (Diósgyőri VTK): – A mérkőzésen volt több tiszta helyzetünk, és mi álltunk közelebb a győzelemhez. Leginkább az volt a fontos számomra, hogy mentálisan most volt a legjobb állapotban a csapat, amikor kimentek a pályára, meg akarták nyerni a meccset, és mindent meg is tettek ezért. Nem csak akkor, amikor emberelőnyben játszottunk, hanem, amikor 11 a 11 ellen volt a pályán. Büszke vagyok a srácokra. Sokat fejlődött a védekezésünk, és ez többek között annak is köszönhető, hogy stáb több tagjának is az a feladata, hogy sokat foglalkozzanak ezzel. De támadójátékban is szeretnék fejlődni, nyugodtabban kell játszani, és bátrabbnak is kell lennünk, várom extra megoldásokat, hogy védekezés után a támadójáték is fejlődjön. Nagyon örülök annak, hogy Bárdos visszatért a pályára, hogy eljutott erre a szintre, megérdemelte, hogy ilyen lehetőséget kapjon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában