Labdarúgás

2 órája

Hajrágól döntött a Tisza-partiak meccsén

A labdarúgó NB III Észak-keleti csoport 7. fordulójában, vasárnap a Debrecen EAC a Bacsó Beton-Cigánd SE gárdáját fogadta.

Labdarúgó NB III Észak-keleti csoport, 7. forduló

Debreceni EAC – Bacsó Beton-Cigánd SE 1-0 (0-0)
Debrecen, 150 néző. V.: Muhari (Sinkovicz, Vargha). 
Debreceni EAC: Tóth D. – Herczku, Sándor T., Papp (Szabó L., 55.), Tóth D. (Kónya, 78.), Mikó (Kereszti, 63.), Vincze, Soltész, Lakatos, Lénárt (Al-Sheraji, 78.), Tomola. Vezetőedző: Urbin Péter.
Bacsó Beton-Cigánd SE: Somogyi – Szűcs D. (Juhász M., 80.), Nikic (Tóth G., 70.), Kőrizs, Misák, Silling (Sikorszki, 59.), Girdán (Honchar, 59.), Motkó, Tóth M., Kovács N. (Antic, 59.), Vass. Vezetőedző: Igor Bogdanovic. 
Gólszerző: Soltész (86.).
Jók: Tóth D., Soltész, Sándor T., Lakatos, ill. Tóth G., Honchar, Vass.
Urbin Péter: – Örülök, hogy a végén eldöntöttük a meccset. Kevés helyzet volt a mérkőzésen, a Cigánd jó csapat, ezt most is igazolta. Nem volt látványos a mai találkozó, nem ez volt a legjobb mérkőzésünk, de a srácokat dicséret illeti, mert sikerült megszerezni az újabb győzelmet.
Igor Bogdanovic: – Teljesen kiegyenlített mérkőzésen, amelyen helyenként labdabirtoklásban, játékban a listavezető fölé nőttünk, a hajrájában egy rögzített szituáció az ellenfél javára döntött. Ezen a napon a szerencse segítette a DEAC-ot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában