Helyi sport

19 órája

Így mutatkozott be a Kemény-gárda a bajnokságban (képek)

20240918 Miskolc Vízilabda OB I, 1. forduló, MVLC – Honvéd, Kemény Dénes uszoda Fotó: Vajda János VJ Észak-Magyarország

Vízilabda: Férfi OB I, 1. forduló

PannErgy-Miskolci VLC – EPS Honvéd 7-8 (1-2, 1-3, 3-2, 2-1)

Miskolc, 200 néző. V.: Kovács Cs., Ercse.

MVLC: Grieszbacher – Smitula, Oltean 3, Rossi, Hegedűs 1, Várkonyi, Blazevic 1. Csere: Gialanze, Simon, Vismeg B., Tőzsér 1, Mészáros 1. Vezetőedző: Kemény Kristóf.

Honvéd: Csoma – Kevi, Vadovics 2, Kiss B. 2, B. Hessels 1, Ekler 1, Simon. Csere: Bencz, Sugár, Szépfalvi, Gregor, S. Hessels 2. Vezetőedző: Szivós Márton.

Gól/emberelőnyből: 0/4, ill. 2/6

Gól/büntetőből: 1/1, ill. 3/6

Kemény Kristóf: - Gratulálok a Honvédnak, a kihagyott ötméteresek ellenére is kontrollálni tudták a meccset. Nálunk volt egy-két kiemelkedő teljesítmény, és a csapaton éreztem a küzdeni tudást. Viszont csak a harmadik harmatól éreztem azt, hogy úgy támadunk, ahogyan az első pillanattól kellett volna. Az elején gyámoltalanok voltunk, nem mertünk lőni. Sajnálom az első két negyedet, a végén közel voltunk ahhoz, hogy bravúrt érjünk el, de nem sikerült.

Szivós Márton: - Örülök a győzelemnek, gratulálok a csapatnak. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk. Voltak jó egyéni teljesítmények, és idény eleji forma is, amivel nincs semmi baj. Megérdemelten nyertünk, mert végig vezettünk a mérkőzésen. A védekezésünk jó volt, de elől kimaradtak a helyzetek, és több ötméteres. A Miskolc jól kihasználta a helyzeteit, végig kapaszkodott a meccs során.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában