Labdarúgás

2 órája

Kiütéses kövesdi meccs az ex-NB I-esek csatájában

A labdarúgó NB II 7. fordulójában vasárnap a Mezőkövesd Zsóry FC a Kisvárda MG-t fogadta.

Szalai József gólokkal segítette győzelemre a Kövesdet

Fotó: MZSFC

Labdarúgó NB II, 7. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC – Kisvárda MG 4-1 (2-0)
Mezőkövesd, 500 néző. V.: Sipos T. (Szécsényi, Szalai D.).
Mezőkövesd Zsóry FC: Juhász I. – Horváth K., Zachán, Bora, Kállai K. (Kojnok, 78.) – Zvekanov, Cseri (Krausz, 55.), Vajda S., Varjas Z. – Szalai J. (Cibla, 71.), Bartusz (Bányai, 71.). Vezetőedző: Csertői Aurél.
Kisvárda MG: Kovács M. – Camaj (Spasic, 65.), Chlumecky, Jovicic, Cipetic (Soltész D., 74.) – Soltész I. (Szőr, 37.), Raúl Martin, Osztrovka (Ponomarenko, 74.) – Molnár G., Mesanovic, Bíró B. (Matanovic, 37.). Vezetőedző: Révész Attila.
27. perc: Egy hazai szöglet után Szalai J.-ről felejtkeztek el a várdai védők, így a kövesdi támadó tiszta helyzetben fejelte a labdát a kapuba, 1-0.
28. perc: Vendég labdavesztés után iramodott meg a hazai együttes, a középre lőtt labdára Horváth K. érkezett, aki a kapuba küldte a lasztit, 2-0.
47. perc: Cipetic szabadrúgását nézte el a hazai kapus, a labda eljutott Matanovichoz, aki a hálóba fejelte a labdát, 2-1. 
63. perc: Vendég szögletet követően kontrázott a hazai együttes, a középre lőtt labda Bartuszhoz nem jutott el, de érkezett Szalai J., aki az üres kapuba passzolt, 3-1.
83. perc: Cibla vállalkozott 17 méterről lövésre, a kisvárdai kapus pedig nem tudott hárítani, 4-1.
Sárga lap: Cseri (51.), ill. Cipetic (48.), Raul Martin (74.).
Jók: az egész csapat, ill. senki.
Csertői Aurél: – Jó meccset láthattak a nézők, sok helyzetünk volt. Az ellenfélnek is akadt kettő, nekünk azonban öt nagy ziccerünk is volt. Úgy gondolom, hogy teljesen megérdemelten szereztük meg a vezetést, majd végig kezünkben tartottuk a találkozót.
Révész Attila: – Gratulálok a Mezőkövesdnek, nagyon szervezetten játszottak és megérdemelten nyertek. Nekünk nem marad más, mint az, hogy szégyelljük magunkat. Olyan mentalitás jellemezte a csapatot, ami még nem fordult elő, mióta itt vagyok a klubnál. Nagyon el vagyok keseredve, alaposan át kell értékelnünk, hogy milyen célokat tűzzünk ki magunk elé.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában