Labdarúgás

2 órája

Simázott az Újváros

A labdarúgó NB III Észak-keleti csoport 7. fordulójában, vasárnap a Termálfürdő FC Tiszaújváros a Salgótarjáni BTC-t fogadta.

Skripek szerezte a meccs első találatát

Fotó: TFCT

Labdarúgó NB III Észak-keleti csoport, 7. forduló

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Salgótarjáni BTC 3-0 (2-0)
Tiszaújváros, 200 néző. V.: Hajdú (Tőkés, Kovács Z.).
Termálfürdő FC Tiszaújváros: Czinanó – Butor (Tóth Zs., 71.), Farkas M., Tóth S. (Bencsík, 51.), Bökönyi (Vitelki B., 71.), Papp, Lőrincz, Varjas L. (Kollár, 84.), Nagy D. (Rajsli, 84.), Ivánka, Skripek. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.
Salgótarjáni BTC: Ujhelyi – Köböl, Horváth M. (Héjjas, 82.), Petrecsko (Klajban, 26.), Nagy M., Csutora (Filkor, 26.), Kálmán R. (Csuka, 33.), Farkas K., Csifó (Mátyás T., 82.), Boros, Szalay. Vezetőedző: Sebestény Szilárd.
Gólszerző: Skripek (2.), Nagy D. (14.), Tóth Zs. (93.).
Jók: Czinanó, Ivánka, Papp, Nagy D., ill. Csuka, Nagy M.
Vitelki Zoltán: – Korán sikerült két gólt szereznünk, ami meg is adta a mérkőzés alaphangját. Nagyon szimpatikus csapat ellen játszottunk, nehéz volt feltörni őket, de úgy érzem, hogy győzelmünk teljesen megérdemelt és még több is volt benne.
Sebestyén Szilárd: – Két nagy hiba miatt 15 perc alatt lerendeztük magunkat, két gólt kaptunk ezekből. A második félidőben tudtunk váltani és felvettük a versenyt a hazai csapattal, de a gólszerzéssel hadilábon állunk, ahogy eddig az egész szezonban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában