Helyi sport

3 órája

A VRCK 2:0-ról veszített, a MEAFC-nak nem volt esélye, a DVTK ,,simázott"

Röplabda: Extraliga, NB I

 

Férfi Extraliga, 2. forduló
GreenPlan Vegyész RC-Kazincbarcika – MAFC 2:3 (19, 22, -26, -16, -13)
Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont, 193 néző. V.: Bátkai-Katona, Halász.
GreenPlan Vegyész RC-Kazincbarcika: Nikolov 2, Garan 6, Miklósi-Sikes 22, Pozzobon 23, Péter B. 7, Cziczlavicz 7. Csere: Kiss M. (liberó), Csordás (liberó), Óhidi 1, Péter M. 4, Fecske, Melher. Vezetőedző: Toronyai Miklós.
MAFC: Katona 5, Tamási 4, Veres B. 17, Kiss D. 15, Balogh 8, Altunaga 31. Csere: Lassu (liberó). Vezetőedző: Pápai Péter.
Toronyai Miklós: – Erre szokták azt mondani, hogy saját magunkat vertük meg. Lehet, hogy egy kicsit erős lesz most a kritikám, de a feladók közti különbségek döntöttek, mi ugyanis nem választottunk jól, és nem szolgáltuk ki jó labdákkal az ütőinket. Eddig is tudtuk, hogy rengeteget kell dolgozni, ez tanulságos vereség kell, hogy legyen a számunkra.
Pápai Péter: – Ma nem érdemeltünk győzelmet, mind a két csapat sok hibával játszott. Mi sehol nem voltunk két és fél szettig, aztán a hazaiak kezdtek el több ki nem kényszerített hibát véteni. Végül sikerült győzelmet aratni, de ennél több pozitívumot nem tudok kiemelni.

 

MEAFC-Peka Bau – MÁV Előre-Foxconn 0:3 (-15, -21, -18)
Miskolc, Egyetemi körcsarnok, 90 néző. V.: Varjasi, Tillmann.
MEAFC-Peka Bau: Kostovic 1, Piwowarczyk 11, Dobovics 1, Komlósi 8, Árva 5, Dóczi 6. Csere: Fenyvesi (liberó), Csizmadia 2, Simkó 3. Vezetőedző: Kovács Zoltán.
MÁV Előre-Foxconn: Bakiri 12, Tomanóczy B. 4, Szabó V. 5, Koci, Luna 13, Pesti M. 16. Csere: Takács (liberó), Fazekas 4, Sebestyén. Vezetőedző: Fabian Omar Pelillo.
Kovács Zoltán: – Nem sikerült olyan nagy ellenállást kifejteni a tavalyi ezüstérmes ellen, mint ahogy reméltük. A második szett volt az, amelyik elfogadható volt a csapattól. Az első és a harmadik szettben alárendelt szerepben voltunk, ugyan voltak szép momentumaink, de ilyen támadójátékkal a Székesfehérvár ellen nincs keresnivalónk. Gratulálok nekik, és jobbulást, mielőbbi felépülést a vendégek légiósának, Kocinak.
Fabian Omar Pelillo: – Nagyon jó meccs volt, sajnos az elején történt egy sérülés, a csapatkapitányunk megmegsérült. Ez együtt jár a sporttal, megpróbáljuk ezt a helyzetet is majd megoldani. Sok sikert kívánunk a Miskolcnak.

 

Női NB I Liga, 3. forduló
DVTK Ongropack – Vidux-Szegedi RSE 3:0 (12, 19, 20)
DVTK Aréna, 60 néző. V.: Villás, Radasovszki.
DVTK Ongropack: Kalmár 5, Hollósi 6, Rufin-Martínez 10, Egri K. 23, Németh B. 2, Egri B. 7. Csere: Kundrák (liberó), Bari (liberó), Hoó 2, Kovács L. 2., Mátyás, Farkas F., Nagy L. Vezetőedző: Németh Szabolcs.
Németh Szabolcs: – Nagyon fontos volt, hogy hazai pályán győzelemmel tudtunk bemutatkozni. Külön öröm, hogy minden játékosomnak lehetőséget tudtam adni. Mindig elmondom, de ez most is igaz: hosszú az út még előttünk, ahol megint csak egy újabb lépést tettünk előre. Gratulálok a csapatomnak, köszönjük a kilátogató nézőknek a szurkolást.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában