Helyi sport

3 órája

,,Ekkora különbség nem volt a két csapat között"

Labdarúgás: vármegyei II. osztály, Észak csoport, 8. forduló

Nagybarcai SE – Szikszó FC 2–5 (1–1) 
Nagybarca, 50 néző. V.: Hullár (Varga I. Z., Zádori). 
Nagybarca: Berki Z. R. – Váradi R., Berki Z., Lázi (Váradi B.), Zsámbok (Galyas), Berecz K., Váradi M., Rácz, Dömötör, Poszuk (Lakatos), Kótai (Berecz T.). Edző: Berecz Tibor. Szikszó: Czimbalmos – Rozsnyai (Balogh L.), Marincsák, Galyas (Hallgató), Ortó (Molnár T.), Bancsók, Ronyecz, Roha, Cservenyák, Nánási (Varga L.), Keresztesi.  Edző: Korály Gábor. G.: Rácz, Galyas, ill. Ortó (2), Roha, Cservenyák, Ronyecz. Jók: Dömötör, ill. az egész csapat.
Huszár Attila elnök: – Az első félidőben gólokkal kellett volna vezetnünk. A másodikban hajtottunk a győzelemért, de sajnos rosszul jöttünk ki belőle. Ekkora különbség nem volt a két csapat között. További sok sikert Szikszónak. 
Korály Gábor edző: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Jó ritmusban szereztük a gólokat. A második félidőben nyitott hajrá a csapat akaratát is mutatja. Büszke vagyok a fiúkra! Hajrá Szikszó! A továbbiakban sok sikert Nagybarcának! 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában