Helyi sport

2 órája

Egy sokat játszott, sokat utazott rivális érkezik

20240918 Miskolc Vízilabda OB I, 1. forduló, MVLC – Honvéd, Kemény Dénes uszoda Fotó: Vajda János VJ Észak-Magyarország A képen: Kemény Kristóf vezetőedző

Vízilabda: OB I

Férfi OB I, alapszakasz, 2. forduló
PannErgy-Miskolci VLC – Genesys OSC Újbuda (Miskolc, dr. Kemény Dénes városi sportuszoda, szerda, 19.30)
Kemény Kristóf, a PannErgy-Miskolci VLC vezetőedzője: – Azt látom, hogy formálódunk. A nagyobb előrelépés záloga az lesz, ha az összes játékos átveszi azt a rendszerszintű gondolkodást, ami egy olyan középcsapatot jellemez, amelyik a középmezőny elején szeretne végezni. Ehhez más mentalitás szükséges, és nem a szorgalomra, az alázatra gondolok, mert az rendben van, hanem a játékra való gondolkodásra, elvi szinten. Amennyiben megvalósul, akkor stabilabb lesz a játékunk, esélyünk lesz a korábbi Honvéd elleni bajnoki, és az utána megrendezett kupameccsekhez képest jobb teljesítményt nyújtani, jobb eredményt elérni. Szerdai ellenfelünk, az OSC papíron esélyesebb nálunk, ugyanúgy, mint a Honvéd volt. Most kevésbé megy nekik a játék, ami ránk nézve nem biztos, hogy jó. Sok meccset játszottak az utóbbi napokban, sokat utaztak, vélhetően nem a legfrissebb állapotban vannak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában