Helyi sport

5 órája

Túl ,,Erőss" volt a vendégcsapat, nem sikerült győzni

Labdarúgás, NB III: Észak-keleti csoport, 11. forduló

Bacsó Beton-Cigánd SE – Füzesabony SC Erőss Út 0–0
Cigánd, 200 néző. V.: Sándor Cs. (Szilágyi, Benkő).
Cigánd: Márton – Vass, Kovács N. (Antic, 64.), Motkó (Silling, 46.), Tóth M., Juhász M., Misák, Sikorszki (Tóth G., 56.), Kardos, Girdán (Veres, 75.), Honchar (Kelemen, 64.). Vezetőedző: Igor Bogdanovic. Füzesabony: Slakta – Bocsi, Orosz M., Berki (Hajnal, 54.), Tarnóczi, Juhos (Ujvári, 82.), Nagy G., Nagy Á. (Barta, 77.), Németh, Kiss Á., Szanku (Ambrus, 77.). Vezetőedző: Jeney Gyula. Jók: senki, ill. az egész csapat.
Igor Bogdanovic: – Pontosan tudtuk, hogy lesz, mi fog történni a pályán, de ennek ellenére nem voltunk képesek eredményesen játszani.
Jeney Gyula: – A mi helyzetünkben ez a döntetlen, idegenben, sikerként is felfogható. De sajnos ahhoz, hogy elmozduljunk a tabellán előre felé, az ilyen meccseken kellenek a bravúrok. Labdabirtoklásban még fejlődnünk kell ahhoz, hogy az effajta mérkőzéseken iksz helyett három pontnak örüljünk. Ebben az esetben majd lehetnek merészebb álmaink.
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában