Birkózás

3 órája

Fair play-díjat kapott Balázs Éda

A DVTK birkózó szakosztályának versenyzője a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia akadémistájaként Fair play-díjban részesült a napokban.

Balázs Éda átveszi Fair play-díját dr. Kamuti Jenőtől, a Nemzet Sportolójától, világbajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes vívótól, a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnökétől, aki civilben sebészorvos és egykori MÁV-kórházigazgató-főorvos. Középen Németh Szilárd, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke

Forrás: MOB

A Magyar Birkózók Szövetsége (MBSZ) hagyományőrző és fair play bizottságának az akadémián csütörtökön tartott ülésén különleges vendégeket köszöntöttek: dr. Kamuti Jenőt, a Nemzet Sportolóját, a világbajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes vívót, a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnökét, valamint Bóbis Ildikót, háromszoros olimpiai ezüstérmes és háromszoros világbajnok vívót, Bóbis Gyula olimpia bajnok birkózónk lányát.

Fotó: MOB  

Dr. Kamuti Jenő a fair play szelleméről és fontosságáról, valamint a sport értékeiről mesélt a fiataloknak, akik hasznos szellemi útravalóval gazdagodtak. A Nemzet Sportolója továbbá két ifjú akadémistát, Balázs Édát és Szabad Botondot az edzőik javaslatára kitüntette a fair play elveinek példamutató betartásáért, a jó tanulmányi és sporteredményeiért és azért, mert a közösségi életben társait segítő magatartással járul hozzá a KIMBA filozófiai céljainak eléréséhez.

Fotó: MOB 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában