Helyi sport

2 órája

Kiverte őket az NB I-es, de hasznos tanulságokkal lettek gazdagabbak

Kézilabda: Magyar Kupa

Női Magyar Kupa, 3. forduló
Borsod SK Kazincbarcika (NB II) – Kisvárda Master Good SE (NB I) 22-32 (13-16)
Kazincbarcika, 250 néző. V.: Szedmák, dr. Tóth.
BSK: Wittmann – Kozma 3/2, Oláh L. 4, Puhalák 4/1, Tóth A. 8, Babos 1, Ofra 1. Csere: Szemere (kapus), Bágyi (kapus), Hajnal, Sápi, Koós, Geleta 1/1, Lakatos, Váradi. Vezetőedző: Lovas Szilárd.
Kisvárda: Leskóczi – Csáki 7, Kovalcsik B. 9/4, Ayano 3, Szabó L. 2, Gyimesi 3, Mérai 1. Csere: Karnik 1, Kostyó 1, Kocsis, Karé 1, Bucsi 4, Brajovic. Edző: Józsa Krisztián.
Kiállítások: 2, illetve 4 perc.
Hétméteresek: 5/4, illetve 4/4.
Lovas Szilárd: – Az első félidő egész jól sikerült, meg tudtuk valósítani a játékunkat, meg tudtuk állítani a jobb erőkből álló Kisvárdát. Felfelé építkezünk, fontosak számunkra az ilyen meccsek, fokmérői a munkánknak. A második félidőben voltak olyan felállásaink, mint amilyenek eddig edzésen sem, de mindenki hasznos tanulságokkal lett gazdagabb. A nézők számára szórakoztató mérkőzés volt, gratulálunk a sportszerű Kisvárdának a továbbjutáshoz. 
Józsa Krisztián: – Ma több játéklehetőséget kaptak azok, akik eddig kevesebbet játszottak, hellyel közzel éltek is vele. Magabiztosan győztünk, ennek ellenére van bennem bőven hiányérzet. Örülök a továbbjutásnak és annak, hogy nem sérült meg senki.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában