Labdarúgás

7 órája

Nem bírtak a kieső helyen állóval

A labdarúgó NB III Észak-keleti csoport 12. fordulójában hazai környezetben szerepelt vasárnap délután a Bacsó Beton-Cigánd SE csapata.

Labdarúgó NB III Észak-keleti csoport, 12. forduló

Bacsó Beton-Cigánd SE – Salgótarjáni BTC 1-1 (1-1)
Cigánd, 200 néző. V.: Török (Hovanecz, Vilmányi).
Bacsó Beton-Cigánd SE: Márton Á. – Honchar (Kőrizs, 60.), Misák (Szűcs D., 60.), Silling (Juhász M., 73.), Sikorszki, Girdán (Tóth G., 66.), Kardos, Nikic, Kovács N. (Antic, 73.), Vass, Kelemen G. Edző: Igor Bogdanovic.
Salgótarjáni BTC: Szalay – Köböl, Filkor B., Horváth M., Nagy M., Filkor M. (Újhelyi, 78.), Mátyás T. (Csifó, 60.), Kálmán R. (Héjjas, 60.), Farkas K. (Klajban, 46.), Boros, Csuka. Edző: Sebestyén Szilárd.
Gólszerző: Kovács N. (43.), ill. Filkor M. (24.).
Kiállítva: Szűcs D. (62.).
Jók: senki, ill. az egész csapat.
Igor Bogdanovic: – A heti munka megint nem köszönt vissza, amit a heten edzésen láttunk, abból a meccsen nem valósult meg semmi. Erre kell megoldást találni, mert ameddig ez így folytatódik, addig ilyen eredmények lesznek.
Sebestyén Szilárd: – A mérkőzés előtt aláírtuk volna az 1 pontot, a meccs képe alapján pedig azt gondolom, hogy két pontot itt hagytunk, a kiállítás minket zavart meg, nem a hazaiakat. Ettől függetlenül gratulálok a csapatomnak a tisztes helytálláshoz.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában