Labdarúgás

7 órája

Megint nyertek, zsinórban hat veretlen meccsnél tartanak

A labdarúgó NB III Észak-keleti csoport 12. fordulójában vasárnap hazai környezetben játszott a Termálfürdő FC Tiszaújváros csapata.

Vitelki B. is kapuba talált a meccsen

Fotó: TFCT

Labdarúgó NB III Észak-keleti csoport, 12. forduló

Termálfürdő FC Tiszaújváros – FC Hatvan 2-0 (2-0)
Tiszaújváros, 150 néző. V.: Devényi (Kondákor, Mózsa). 
Termálfürdő FC Tiszaújváros: Czinanó – Butor, Vitelki B., Farkas M., Tóth S., Papp, Lőrincz, Varjas L., Nagy D., Ivánka, Skripek. Edző: Vitelki Zoltán.
FC Hatvan: Menczeles – Nagy Zs., Tóth O., Szabó Sz., Kitl K., Karácsony, Burzi, Vince A., Retter, Dinka, Slimon. Edző: Zoran Spisljak. 
Gólszerző: Lőrincz (39.), Vitelki B. (41.).
Jók: az egész csapat, ill. Menczeles.
Vitelki Zoltán: – Magabiztos győzelem volt, az eddigi legmagabiztosabb. Esélyt sem adtunk az ellenfélnek, kapusunknak talán egy komolyabb védése volt, több helyzetet is kidolgoztunk a gólokon kívül. Mielőbb jobbulást kívánunk az utolsó percben megsérült hatvani játékosnak.
Zoran Spisljak: – Gratulálok a Tiszaújváros csapatának, megérdemelten nyertek, nagyon magabiztosan játszottak. Nekünk az első 20 percben voltak olyan lehetőségeink, amikből gólt érhettünk volna el, de sajnos nem sikerült. Utána gyorsan kaptunk két gólt. A második félidőben végig a Tiszaújváros dominált, több helyzetet is kidolgoztak, és örülnünk kell, hogy csak két gólt kaptunk.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában