Labdarúgás

7 órája

Sorozatban harmadszor nyert a bajnok - fotókkal

A labdarúgó NB III Észak-keleti csoport, 12. fordulójában hazai környezetben szerepelt vasárnap délután a Putnok FC együttese.

Boros a mostani meccsen is betalált

Fotó: PFC

Labdarúgó NB III Észak-keleti csoport, 12. forduló

Putnok FC – Debrecen VSC tartalék 3-0 (2-0)
Putnok, 200 néző. V.: Takács Á. (Benkő, Juhász B.). 
Puntok FC: Perehanec – Végső, Bán (Tóth L., 69.), Pócsik, Tordai, Boros (Halácsi, 69.), Nagy G. (Mrva, 81.), Kercsó, Nemes, Jónyer, Csiki. Edző: Szala Ákos.
Debreceni VSC tartalék: Engedi – Braga (Farkas T., 75.), Egri, Sain (Patai, 60.), Hornyák (Rácz, 60.), Mona, Polozhyi (Sipos, 60.), Kohut, Lénárt, Senaga (Kristóf P., 75.), Tercza. Edző: Máté Péter.
Gólszerző: Pócsik (15.), Boros (18.), Jónyer (63.).
Jók: az egész csapat, ill. senki.
Szala Ákos: – Várady, Ardai, Máris, Lőrincz, Korbély és Galacs sem állt a mai napon rendelkezésemre a pályán, valamint Boros és Pócsik sem voltak száz százalékos állapotban a mérkőzést megelőzően. A hiányuk minden NB III-as csapatnak komoly érvágás lenne, és komoly minőségbeli romlást eredményezne. Azonban a meccs előtt hangsúlyoztam, hogy minőségi játékosok várnak a lehetőségre, hogy megmutathassák, hogy mire képesek, és ők meg is mutatták. A mérkőzés előtt a héten gyakorolt taktikai elemek újra átbeszélése mellett nem kellett sok időt az öltözőben töltenem, mert az eltiltott és sérült játékosok mindent megadtak a mai napon bevehető játékosoknak, amire szükségük volt. Legyen az tanács, motiváció, egy jó szó. Öröm volt nézni, és hallani, hogy milyen jó köztük a kémia, hogy a csapat sikeressége az első, és nem az egyéni érdek. Gratulálok a keret összes tagjának, ez a mai győzelem az ő sikerük. 
Máté Péter: – Gratulálok a Putnoknak.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában