Ingatlanajánló

2024.06.29. 08:00

Első lakás vagy befektetés? Van egy tippünk Miskolcon

Akár befektetésre, bérbeadásra, akár saját részre keres kisebb lakást, ez a gyöngyszem Miskolc belvárosától nem messze, tökéletes találat lehet. A közelben minden van, ami kellhet, bolt, busz, villamos, ráadásnak parkos környezet és kiváló lakóközösség. A teljes bútorzat benne van a vételárban, a rengeteg extráról nem is szólva.

“Saját részre keres első lakást? Esetleg befektetésre béreltethetőt?

Megtalálta! Mutatom!

Miskolc belvároshoz közel, a Selyemrét utcában kínálok eladásra egy teljeskörűen felújított 36 m2-es erkélyes nagygarzont, bútorozva és gépesítve, ahova csak költözni kell!

Busztól, bolttól, villamostól is csak 1-2 perc sétára, a belvárostól, Búza tértől 2 busz, vagy 2 villamos megállóra, parkos környezetben elhelyezkedő, kiváló lakóközösségű tégla építésű 3 emeletes társasház 3. emeletén lévő lakásba, csend és nyugalom várja, hiszen nem ugrál már senki Ön felett!

Itt a felújítást a falbontással kezdték, és a helyére üvegtéglát építettek, ami mögé a zuhanyzós fürdőszobát helyezték el, majd a falban lévő (víz, és villany) vezetékek cseréjével folytatták.

 

A mennyezeti szigetelésnek, a redőnnyel is felszerelt, hőszigetelt üveggel ellátott műanyag ablaknak, és a cirkó-gáz fűtés kialakításának köszönhető, hogy a lakás minimális költséggel fentartható.

Magasabb komfortérzetéről a hűtő-fűtő klíma és a mosogatógép, biztonságáról a több ponton záródó bejárati ajtó gondoskodik.

A képeken látható teljes bútorzat a vételár részét képzi!

Most mindez kedvező áron az Öné lehet! Ne szalassza el a lehetőséget! Keressen!”

További remek lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!