Ingatlanajánló

3 órája

Leheljen új életet ebbe az autentikus parasztházba!

Ha nincs túl sok pénze, de nem fél a kihívástól, ebből a csodás, vályog építésű parasztházból álomotthont varázsolhat. A telek sem kicsi, 1300 négyzetméter, így számtalan lehetősége adódhat kihasználni, az állattartáshoz pl. adottak a melléképületek. Ha vállalkozásban gondolkozik, vendégháznak is jó lehet.

Eladó Tomor frekventált helyén egy nettó 65 nm-es, 2 szobás, vályog építésű, felújítandó, földszintes parasztház.

Az 1900-as évek elején vályogból épült ingatlan egy 1300 nm-es telken helyezkedik el. Az épület eredeti jellegét megőrizve, gondos kezek alatt vissza nyerheti régi szépségét. A villamos és vízhálózat cserére szorul.

Az ingatlan lakórészében 2 teljes értékű szoba, egy előszoba, fürdőszoba és konyha került kialakításra. Az eredeti építészeti stílus az autentikus paraszti építészet jegyeit hordozza. A terek tágasak és napfényesek.

Az előtérből kilépve az utcafront irányába egy kellemes tornácon fogyaszthatjuk el a reggeli kávénkat, miközben a teljes abaúji táj tárul a szemünk elé. A lakórész és a jelenleg tárolóként funkcionáló hátsó helyiségeket tornác köti össze.

Az ingatlanban a villanyáram és a vezetékes víz szolgáltatás bevezetésre került, a csatorna hálózat telekhatáron található. A ház melegét kályha biztosítja. A közel 1300 nm-es telek mérete miatt lehetséges családi gazdálkodást is működtetni. A telken állattartásra alkalmas melléképületek találhatók. A természet szerelmeseinek kiváló választás, hogy megismerjék az abaúji kistérség természeti és kulturális értékeit. Kifejezetten alkalmas lehet az ingatlan akár vendégház üzemeltetésére is.

A kert locsolása ásott kútból biztosított.

Az ingatlan per és tehermentes. Banki hátterünknek köszönhetően kedvezményes hitel, CSOK, Falusi CSOK, babaváró ügyintézésben is tudunk segíteni ügyfeleinknek. Érdeklődés esetén kérem hivatkozzon az M288417-os referenciaszámra.

További remek lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!