2024.07.20. 08:00
Michelin-csillagos séf az Avalonban: Kulináris élmények
Az Avalon Ristorante különleges eseménnyel várja a gasztronómia szerelmeseit július 27-én. A Michelin-csillagos magyar séf, Rácz Jenő egy felejthetetlen utazásra invitálja a vendégeket. Ez az este nem csupán egy vacsora lesz, hanem egy ízekkel teli élmény, ahol találkozik a gasztronómia és a kreativitás.
Kacsamáj, Bahia praliné és sós puncsfagylalt az ínyenceknek
Az ínycsiklandozó eseményen megkóstolhatjuk az Avalon finomságait és Rácz Jenő különleges gasztronómia alkotásait.
A részletes Rácz Jenő X Avalon menü:
- Francia vaj, kovászos kenyér (by Avalon)
- Amuse Bouche (by Avalon)
- Kacsamáj, alma, kalács (by Avalon)
- Tanyasi csirkemell, árpagyöngy, petrezselyem, Pecorino Romano (by Rácz Jenő)
- Bahia praliné, törökmogyoró, sós puncs fagylalt (by Rácz Jenő)
A vacsora minden egyes fogása gondosan megtervezett, így a vendégek megtapasztalhatják a kivételes alapanyagok és az innovatív elkészítési módok harmóniáját.
Az est egyik fénypontja Rácz Jenő híres tanyasi csirkemelle lesz, amelyet árpagyöngy és petrezselyem kísér, Pecorino Romano sajttal megszórva. A Michelin-csillagos magyar séf az édesszájúakról sem feledkezett meg, ők a Bahia praliné és sós puncsfagylalt különleges párosításával zárhatják az estét.
Igazi csapatmunka gondoskodott a különleges ízekről
Szepesi Gábor gasztronómiai üzletágvezető szerint az est menüsorának elkészítéséhez az egész Avalon-csapat a szaktudása legjavát nyújtotta:
A várva várt vacsora gondos csapatmunka eredménye. Emellett Rácz Jenő, a Michelin-csillagos vendégséf szaktudása szintén sokat hozzátett ahhoz, hogy felejthetetlen finomságokkal kényeztessük vendégeinket.
A Michelin-ajánlott hotel és étterem szeretettel várja a miskolciakat és a környékbelieket. Az Avalon a gyermekekre is gondolt, felügyeletük tartalmazza a vacsora árát.
A menüben olyan ételekben gondolkodtunk, amelyek elkészítésében mindenki kiteljesedhetett. Az arculatunkhoz illő ételek exkluzív élményt ígérnek, nem csak az Avalon Resort vendégeinek.”
– emelte ki a menüsor különleges értékeit Gönczi Tamást head chef.
Az esemény július 27-én (szombaton) 18:00 órakor lesz,
helyszíne az Avalon Ristorante – Miskolc, Iglói utca 15.
A részvételhez előzetes asztalfoglalás szükséges, amihez minden további információt megtalál a weboldalon: https://avalonpark.hu/aktualitasok/raczjeno
Sok szeretettel várnak minden kedves vendéget az Avalonban a Michelin-csillagos séf által megálmodott gasztronómiai esten!