Szponzorált tartalom

2021.06.14. 19:37

Tamaris cipőt minden hölgy ruhatárába!

Az elegáns, esetleg a csajos vonalat képviseled? Szeretsz kísérletezni minőségi ruhákkal és lábbelikkel? Akkor mindenképpen érdemes beszerezned egy Tamaris cipőt, amellyel bárkit levehetsz a lábáról. Tamaris cipőt hivatalos forgalmazótól is beszerezhetünk, mint amilyen a BORGO.hu webáruház is. Szinte nincs olyan modern nő, aki ne hallott volna még a márka darabjairól, amelyek esetében nem szükséges kompromisszumot kötni a stílus terén sem.

Ebben a cikkben bemutatjuk azokat az alapdarabokat, amiket mindenképpen érdemes a ruhatárban tartanod.

Tamaris cipők

Mindegy, hogy sportosabb vagy elegánsabb szettet képzelünk el magunknak, esetleg az otthon melegében van szükség egy kényelmes lábbelire. A Tamaris márka választéka már olyan nagy, hogy szinte nem létezik olyan cipő, amire ők ne találtak volna már ki valami egyedi dolgot. A gyártó lábbelijei a stílus, a kényelem és a divat jegyében születtek meg, ezzel váltak Európa egyik kedvenc cipőmárkájává.

A Tamaris története Németországból ered, ahol több mint fél évszázada foglalkoznak minőségi lábbelik tervezésével. A tulajdonoshoz tartozik az S. Oliver és a Marco Tozzi is, így nem csoda, hogy egyes termékek kísértetiesen hasonlítanak azokra a cipőkre. Az első Tamaris üzlet 1969-ben Berlinben nyílt meg, ahol szinte azonnal megszerették a márkát.

A Tamaris lábbelik kínálata

Az alkalomhoz illő szett összeállításakor több szempontot is figyelembe veszünk. Rendkívül fontos, hogy az adott darab kényelmes, strapabíró, mégis elegáns és természetes legyen. Akadnak olyanok, akik nem szeretik a feltűnő színű és mintájú kollekciókat, ám vannak olyanok is, akik pont ezeket keresik. A színek és a formák terén a gyártó szinte mindenben otthon van, így kereshetünk télre, nyárra, irodába, otthonra, de még túrázáshoz és sportoláshoz is egyedi darabokat.

Több kérdés is felmerülhet, amikor cipőt választunk. A típus esetében fontos szempont, hogy hova és hány alkalommal is tudjuk felvenni azt a lábbelit. Kereshetünk randevúra, elegáns irodába, utcai viseletre, esetleg edzéshez, mindegyik esetében fontos, hogy hosszú távon se ártson a lábaknak.

Az éktalpú Tamaris cipők például remek választásnak bizonyulhatnak tavaszi és nyári időszakra, amikor csinosak szeretnénk lenni, még egy nagyobb városnézés során is. Ezek a telitalpú szandálok nemcsak stílusosak, hanem rendkívül kényelmesek is, így nem kell aggódnunk a szokásos esti lábfájdalom miatt sem. Amennyiben azonban még ennél is nagyobb biztonságban szeretnénk érezni magunkat, szóba jöhetnek a sneakerek, esetleg a belebújós változatok. Ezek mindegyikével bejárhatjuk szinte az egész világot. Mivel minőségi anyagból gyártották őket, így nem kell tartanunk attól sem, hogy pár hét, esetleg hónap után tönkremenne a talpuk vagy az oldaluk.

– PR cikk –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában