Sport - Sakk

2008.11.28. 18:57

Macropolis sakkfesztivál Miskolcon

<p>Nagyszabású sakkfesztiválra kerül sor december 27-30. között Miskolcon, az Arany János téren lévő csodaszép Macropolisban, amelyet néhány hónapja adtak át.</p>

December 27-én tartják a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei nyílt rapid sakkbajnokságot. A kölyök, az ifjúsági, a női, a felnőtt egyéni, valamint az ifjúsági és felnőtt rapid csapatbajnokságot - egy verseny keretében.

Így összesen 4 egyéni és 2 csapatbajnoki címet hirdetnek. A csapat, egy szakosztály 4 ifi és 4 felnőtt sakkozójának pontjaiból áll majd össze. Csapatot csak a Borsod megyeieknél számolnak.

Az egyéni verseny nyílt lesz, tehát bárki (magyar és külföldi is) indulhat. Az egyéni bajnokok kupát és készpénzt kapnak és csak borsodiak lehetnek. A különdíjakat és a fődíjakat mindenki elviheti (nyílt verseny lesz).

December 28-30. között napi két fordulóval nemzetközi értékszámszerző sakkverseny is lesz. December 29-én este gyorsverseny lebonyolításával is kacérkodnak a szervezők.

A kiírásokat hamarosan közöljük pártálunkon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!