Sport

2013.09.04. 10:04

Futács még nem ért Miskolcra

Az biztos, hogy a ma 16.30-kor kezdődő Várda SE – Diósgyőri VTK Ligakupa meccsen nem lép pályára az borsodi NB I-es csapat által hétfőn szerződtetett Futács Márkó.

Az biztos, hogy a ma 16.30-kor kezdődő Várda SE – Diósgyőri VTK Ligakupa meccsen nem lép pályára az borsodi NB I-es csapat által hétfőn szerződtetett Futács Márkó. Ennek több oka is van. Az alap probléma az, hogy a 23 éves csatár nem érkezett meg szerda reggel Diósgyőrbe, menedzsere tájékoztatása szerint csak délutánra várható a jötte. De ha ide is ért volna, akkor sem játszathatna a Ligakupa meccsen, ugyanis a labdarúgót a hétfő éjféli átigazolási időszak végéig technikai problémák (a számítógépes rendszer lefagyása) miatt nem sikerült átigazolni. Az ügyben a Magyar Labdarúgó Szövetség hétfőn levelet küldött a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség illetékeseinek, kérve, hogy igazolják át az angol másodosztályú Leicester Citytől érkezett labdarúgót, de ez a levél csak tegnap ,,ment el" és válasz egyelőre még nem érkezett rá.

ÉM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!