Sport

2013.09.05. 13:32

Javítaná a meccs/gól statisztikáját Futács Márkó

Miskolc - Csütörtökön délelőtt részt vett első diósgyőri edzésén Futács Márkó.

Miskolc - Csütörtökön délelőtt részt vett első diósgyőri edzésén Futács Márkó.– Jól éreztem magam, örülök annak, hogy játékos volt a foglalkozás, mert így sokat értem labdába – nyilatkozta a 23 esztendős labdarúgó. – Más beilleszkedni itthon, hiszen végül is sokan ismernek, nem úgy, mint külföldön, ahol mindez nehezebben menne.

Futács Márkó ezután arról ejtett szót, hogy végül is kondicionálisan megfelelő állapotban érzi magát, hiszen a felkészülést végigcsinálta Angliában, szóhoz jutott előkészületi mérkőzéseken is, illetve a Leicester U21-es együttesében. Szerdán arról írtunk, hogy a támadónak nem a miskolci volt az egyetlen lehetősége.

– Igen, akadtak külföldi kérők, csak a leicesteriek bizonyos kérését azok a klubok nem tudták teljesíteni – fogalmazott Futács Márkó, aki arra a kérdésre, hogy mi az, ami pillanatnyilag a legfontosabb a számára, az alábbiakat válaszolta:

– Az, hogy játszanom, fociznom kell – húzta alá. – Akkor vagyok szem előtt, akkor látnak, ha ott vagyok a pályán, de én is akkor érzem jól magam, ha labda van a lábam alatt és kilencven percig hajthatok. Célok? Ismerem a diósgyőri elvárásokat, jó lenne a dobogó közelében, vagy akár azon is zárni. Én mindent meg fogok tenni ezért, maximálisan segíteni akarom a DVTK-t, szeretném a lehető legtöbbet kihozni az előttem lévő egy évből, javítani a meccs/gól statisztikámat. A magyar NB I-ben való szereplés nagy kihívás, egy újabb hegy, amit meg kell másznom, biztosan élmény lesz.

Mint ismert, Futács még nem tekinthető a DVTK játékosának, ugyanis az átigazolási szezon utolsó napjának utolsó perceiben Angliában lefagyott a számítógépes rendszer. Az ügyben az MLSZ levélben a Nemzetközi labdarúgó Szövetséghez fordult.

ÉM-MI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!