BOON Sziréna

2009.01.07. 19:52

Esti rablások Sárospatakon

<p>Sárospatak - Egy óra leforgása alatt két nőt támadott meg és rabolt ki három<br /> fiatalember Sárospatakon január 6-án.</p>

A Sárospataki Rendőrkapitányság ügyeletére este hét óra után érkezett az első bejelentés, ami szerint a városban megtámadtak egy 48 éves nőt. A sértett munkából tartott haza, amikor egy temető kapuja előtt három férfi támadta meg és rabolta ki. A bántalmazott nőtől elvették táskáját a benne lévő néhány ezer forinttal együtt, majd az elkövetők elmenekültek.

A második bejelentés este nyolc óra után érkezett a kapitányságra. Az információk szerint egy 52 éves nőt a település egyik középiskolája előtt támadtak meg, aki szintén munkából igyekezett haza. Tőle mobiltelefont, személyes iratokat és több ezer forint készpénzt vett el erőszakkal három fiatalember, akik a zsákmánnyal együtt elmenekültek a helyszínről.

A bűncselekmények elkövetése során a sértettek nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A rendőrség forrónyomos intézkedéseinek köszönhetően egy parkolóban ellenőrzés alá vont három sárospataki fiatalembert, akikkel szemben a rendőrség az elkövetett bűncselekményekkel kapcsolatban, egyikük őrizetbe vétele mellett eljárást folytat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!