Segítség

2024.09.16. 19:00

Támogassa Ön is a barlangfürdő újjáépítését!

Gyűjtés indult a leégett Miskolctapolca Barlangfürdő újjáépítéséért. A kormány minden segítséget megad ehhez, az Észak-Magyarország napilap és a boon.hu hírportál is segít.

Boon.hu

Megfeszített munkával fojtották el a lángokat a tűzoltók a Miskolctapolca Barlangfürdőnél.

Fotó: Vajda János

Szeptember 6-án este tűz ütött ki a Miskolctapolca Barlangfürdőben, aminek következményeként használhatatlanná vált a komplexum. Már a tűz másnapján összefogás körvonalazódott a fürdő megmentésére. Veres Pál jelenlegi és Tóth-Szántai József megválasztott polgármesterek közösen jelentették be, hogy mindent megtesznek a Barlangfürdő mielőbbi újranyitása érdekében.

Eredményes tárgyalások 

Tóth-Szántai József Nagy Márton nemzetgazdasági miniszterrel folytatott tárgyalásokat, amelynek eredményeként a tárcavezető bejelentette: a minél gyorsabb és hatékonyabb újjáépítés érdekében kezdeményezte egy helyreállítási munkacsoport megalakítását. Veres Pál és Tóth-Szántai József megnyitottak egy számlaszámot, amelyre várják a fürdő újjáépítését segítő felajánlásokat. Az Észak-Magyarország és a boon.hu egymillió forinttal járult hozzá a miskolciak egyik büszkeségének újjáépítéséhez.  

A számla adatai

Számlavezető bank: OTP 

Számlatulajdonos neve: Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata 

Számlaszám: 11734004-15472009-14920004 

Ha valaki külföldről szeretne segíteni, ezt az IBAN-számot használhatja: HU73 1173 4004 1547 2009 1492 0004

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában