Foci vb 2022

2022.12.08. 17:04

Hisztizett, vagy nem hisztizett Cristiano Ronaldo?

A szövetség szerint Ronaldo soha nem fenyegetőzött azzal, hogy otthagyja a válogatott, és hazautazik a katari tornáról.

ÉM

Fotó: AFP

Csütörtökön arról cikkeztek a portugál lapok, hogy Cristiano Ronaldo a szövetségi kapitánnyal, Fernando Santossal folytatott beszélgetése során azzal fenyegetőzött, elhagyja a válogatottat. A Portugál Labdarúgó Szövetség (FPF) máris közleményt adott ki az ügyben.  

Az FPF közleményben reagált a sajtóhírekre, amelyben tisztázta, hogy ezeknek semmi alapjuk nincs, Cristiano Ronaldo soha nem fenyegetőzött azzal, hogy otthagyja a válogatott, és hazautazik a katari tornáról. 

"Cristiano Ronaldo nap mint nap egyedülálló rekordot épít fel a válogatott és az ország szolgálatában, amit tiszteletben kell tartani, és ami a válogatott iránti megkérdőjelezhetetlen elkötelezettségről tanúskodik. Portugália válogatottsági rekorderének elhivatottságát - ha kellett - ismét megmutatta a Svájc elleni győzelem során, a 2022-s focivébé nyolcaddöntőjében. A nemzeti csapat - a játékosok, az edzők és az FPF felépítése - az első naptól fogva teljesen elkötelezett és lelkes Portugália valaha volt legjobb világbajnoki részvétele érdekében" – közölte honlapján a portugál szövetség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!