haon-sportoldal

2011.07.18. 15:47

Alaposan átalakul a nánási csapat

Hajdúnánás - Kevesebb klubbal és később kezdődik majd a kézilabda NB I/B női bajnoksága.

Hajdúnánás - Kevesebb klubbal és később kezdődik majd a kézilabda NB I/B női bajnoksága.

Nincs könnyű helyzetben az NB I/B Keleti csoportja tavalyi bronzérmes csapatának vezetőedzője, Molnár András, hiszen szinte teljesen új gárdát kell felépítenie.

– Igen sok távozónk van, számszerűen öt, igen komoly játékerőt képviselő csapattagunk hagyja itt az egyesületet, tehát nem leszünk egyszerű helyzetben, kezdhetjük elölről az építkezést. Igazolás téren annyiról tudok beszámolni, hogy két-három kézilabdázóval folynak tárgyalások, illetve saját nevelésű fiatalokkal szeretnénk feltölteni a gárdát. Úgy gondoljuk, talán egy valamivel gyengébb, átmeneti év várható, mikor főként a csapatépítés zajlik majd, ezzel együtt persze szeretnénk helytállni és lehetőleg ismét a tabella előkelő helyei közül megszerezni az egyiket, ebben az is segíthet minket, hogy a mi csoportunk talán nem tűnik annyira erősnek, mint a Nyugati – tudta meg a Napló Molnár Andrástól.

Felkészülés

– Eredetileg úgy terveztük, hogy július 25-én kezdjük meg a felkészülést, de ez az időpont augusztus 1-re tolódott. Ennek oka, hogy kevesebb csapat adta be a nevezését az előttünk álló szezonra, tehát tizenkettes tábla lesz tizennégyes helyett, és egy héttel később, szeptember 18-án lesz a rajt. A nyári programunk már megvan, napi két edzéssel készülünk majd. Augusztus 20-án Pesten veszünk részt egy felkészülési tornán, majd ha összejön, egy héttel később is a fővárosba utazunk, illetve előreláthatólag lesz még nyolc felkészülési meccsünk – vetítette előre a jövőt a nánásiak mestere.

SZADÓ

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!