Látta már?

2024.08.01. 17:30

Megújult a miskolctapolcai Hejő-Park - képekkel

A Hejő-park évtizedek óta kedvelt kirándulóhelye a miskolciaknak. Ez a kellemes ligetes zöldövezet alkalmas kisebb séták megtételére akár kutyusokkal vagy gyalogosan, de sokan futnak és bicikliznek erre.

Galambos Eszter

Ötletes megoldások vannak a Hejő-ligetben

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Mindig jóérzés amikor épül és szépül városunk, ez történt a minap a Hejő-Parkban is. Fotós kollégánk felfedezte, hogy új padok és szalonnasütő hely lett kialakítva és természetesen nyomban is le is fotózta az újítást. 

Megújult a Hejő-park
Kedvelt kirándulóhely lett a Hejő-liget 
Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Baráti társaságokat és családokat is látni itt, akik jókedvűen piknikeznek, bográcsoznak vagy szalonnát sütnek. Aki mostanában kilátogat ide, az találkozhat egy-két újítással.

Folyamatosan szépítik a helyszínt

A városháza sajtó- és kommunikációs osztályát levélben kérdeztük arról, hogy önkormányzati vagy civil kezdeményezésnek köszönhető a szépítés. A kapott válaszból kiderült, hogy a szóban forgó eszközöket a részvételi költségvetés keretéből, egy beszavazott ötlet alapján szerezték be. A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. a munka során padokat, asztalokat és szalonnasütőt is telepített. Az elmúlt évben az önkormányzat is helyett ki utcabútorokat a Hejőligetbe európai uniós forrásból. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!