Ez lesz a huszonötödik

2 órája

Tudjuk már, mikor lesz a Kocsonyafesztivál 2025-ben

Hónapokon át vártuk a beígért bejelentést: hamarosan lesz helye és időpontja a jövő évi Miskolci Kocsonyafesztiválnak.

Boon.hu

Békás felvonulás a Kocsonyafesztiválon

Fotó: BOON

„Nagy terveink vannak, amit veletek együtt szeretnénk megvalósítani” - írják a Kocsonyafesztivál szervezői közösségi oldalukon 2024. június 9-én. Így folytatták: "Reményekkel telve megkezdtük a jubileumi, a 25. Kocsonyafesztivál tervezését. Nagy terveink vannak, amit veletek együtt szeretnénk megvalósítani. Hamarosan bejelentjük a pontos időpontot és a helyszínt. Addig is gondolkodjatok, tervezzetek, ez legyen a legnagyobb, legvidámabb, közös szeretetünnepünk. A Béka legyen velünk!"

Mostanáig kellett várni... 

A várva várt bejelentés végre elérkezett, de igencsak sajátos formában. A Kocsonyafesztivál Facebook-oldalának borítóképe változott meg és az új borítókép tartalmazza a 2025. évi Miskolci Kocsonyafesztivál időpontját, amely tehát 2025. február 14-én, pénteken kezdődik és február 16-án vasárnap estig tart. Ugyan a helyszínre vonatkozó információt nem tettek közzé a szervezők, de feltételezhetjük, hogy eddigi helyéről, a miskolci belvárosból nem költözik el a jól bevált zenei és gasztronómiai seregszemle.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában