Esküvői fotópályázat 2019

2019.10.06. 13:00

Néptáncos lakodalom kalotaszegiben

Megannyi megható, érzelmes, vicces vagy romantikus képet és történetet ismerhettünk meg a 2018-as pályázat során, ezért úgy döntöttünk, hogy nem maradhat el a folytatás. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült esküvői képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ. Ezúttal a Pesta házaspárral ismerkedhetünk meg.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Pestáné Boglyasovszky Bianka és Pesta Ferenc hosszú ideje együtt néptáncol, így maguk sem tudják már, hogy mikor, hol és hogyan is lettek egy pár.

Arra azonban jól emlékeznek, hogy egy hétvégi kirándulás alkalmával, 2018. február 10-én az egri vár tövében, gyönyörű panoráma kíséretében történt meg a lánykérés. Itt történt az egyik legemlékezetesebb pillanat is, amire Bianka szívesen gondol vissza. Tél vége lévén nem volt túl jó idő és Ferinek a sárba kellett letérdelnie kedvese elé, ám még ez sem tántorította el, hogy megtegye ezt a fontos lépést.

A polgári szertartás Sárospatakon volt, 2019. július 20-án, ahol kalotaszegi népviseletben mondták ki a boldogító igent, a templomi szertartáson pedig már fehér ruhában és öltönyben álltak oltár elé. Az egész lagzijuk a néptánc köré épült, a dekorációt a magyar népmesék motívumai ihlették, és mindent sikerült úgy megszervezniük, ahogy szerették volna, így igazi álomesküvő volt.

Az esküvőn az egyik legemlékezetesebb dolog a volt és jelenlegi néptáncostársak táncos és vicces részekből összegyúrt produkciója volt, a házaspár imádta.

Mivel alapvetően klasszikus fotózást terveztek, az esküvői képek elkészítéséhez a tarcali kastélykertet választották a csodaszép parkja és természetesen a gyönyörű kastély miatt, ahol a beállításhoz is ihletet kaptak.

Szavazz a Pesta házaspárra! További képek és szavazás ezen a linken keresztül.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában